Professionele tegelzetter

Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter uit de regio Waalwijk, Tilburg en/of ‘s-Hertogenbosch? Dan bent u bij SV afbouw op het juiste adres! Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van tegels. Een strakke afwerking en een verbluffend eindresultaat staan garant bij SV afbouw. Wij toveren uw badkamer en/of keuken om tot een strakke ruimte door professioneel en secuur te werk gaan.

Voordelen tegelzetter

Tegelzetter is een écht vakkundig beroep

De juiste tools en gereedschappen

Kwaliteit staat garant

Geen smerige handen

Waar wacht u nog op?

Een wand of vloer betegelen, ons maakt het niks uit. Een ding is zeker: een strakke afwerking staat garant. U kiest de tegels naar wens, wij betegelen de ruimte. Mooie samenwerking toch? Wij hebben veel ervaring met tegelzetten rondom heel het huis. Bij SV afbouw kunt een professionele werkmentaliteit verwachten en alles is tot in de puntjes geregeld. Wij zijn de tegelzetters die u zoekt!

Vloertegels leggen

Een tegelvloer is ideaal voor vochtige ruimtes zoals de keuken, de badkamer en het toilet

Wandtegels zetten

Maak uw ruimte af met mooie tegels. Wij zorgen ervoor dat uw tegels secuur en vakkundig worden geplaatst

Laten we samenwerken!

Waar wacht u nog op? Wij staan klaar om een verbluffend eindresultaat bij u op te leveren.  U bent één stap verwijderd van een professionele tegelzetter: contact opnemen met SV afbouw. U kunt telefonisch en/of per mail contact met ons opnemen of via het contactformulier op deze website.   

Over SV afbouw

Betrouwbaar

Vakkundig

Scherpe prijs