Vakkundige Stukadoor

Bent u op zoek naar een vakkundige stukadoor uit de regio Waalwijk, Tilburg en/of ‘s-Hertogenbosch? Dan bent u bij SV afbouw op het juiste adres! Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in vakkundig  stucwerk. Een strakke afwerking en een verbluffend eindresultaat staan garant bij SV afbouw. Bij ons kunt u een stukadoor met de juiste werkmentaliteit verwachten. Stucwerk van hoge kwaliteit!

"Stucwerk geeft sfeer aan uw huis en een schone en stevige uitstraling."

Voordelen stukwerk

Uw muren zien er weer mooi en verzorgd uit

Moderne uitstraling

Waardevermeerdering woning

Goede ondergrond voor muurverf, behang en tegelwerk

Waar wacht u nog op?

Stucwerk is specialistische klus die niet iedereen zo maar klaart. Jarenlange ervaring is noodzakelijk voor een verbluffend eindresultaat. Naast de technische voordelen van stucwerk, zoals stevigheid en stabiliteit, is het ook beter voor het oog van de mens. Door het stucen krijgt u mooie gladde muren en plafonds. In deze staat zijn de muren en plafonds eenvoudiger te schilderen en/of te behangen. Wie wilt dat nou niet.

Pleisterwerk

Pleisterwerk is het glad en strak maken van muren en plafonds met een dunne laag stucwerk

Schuurwerk

Schuurwerk is herkenbaar aan de decoratieve cirkelvormen en de licht korrelige structuur, te danken aan de fijne zandkorrels in het stucwerk

Sierpleister

Sierpleister is stucwerk die een structuur achterlaat op de muren. Het heeft een fijne, korrelige structuur

Buiten stucwerk

Wilt u ook de buitenmuren aanpakken? Laat deze dan weer glad en strak maken door SV Afbouw

Laten we samenwerken!

Waar wacht u nog op? Wij staan klaar om een verbluffend eindresultaat bij u op te leveren.  U bent één stap verwijderd van een vakkundige stukadoor: contact opnemen met SV afbouw. U kunt telefonisch en/of per mail contact met ons opnemen of via het contactformulier op deze website.   

Over SV afbouw

Betrouwbaar

Vakkundig

Scherpe prijs