"Wij werken zoals wij het thuis ook zouden doen. Vakkundig en secuur"

Wat vinden wij nu écht belangrijk?

De basis van SV afbouw is goede scholing en ervaring. Hierdoor leveren wij kwalitatief hoogwaardig werk voor particulieren en bedrijven. Wij werken met de beste producten en zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn. Kwaliteit, netheid, zekerheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij willen een betrouwbare partner zijn voor alle opdrachtgevers uit de regio. Vakkundig en secuur te werk gaan, dat is onze werkwijze waar wij trots op zijn. Soms zit het in de kleine dingen zoals de werkplaats netjes en schoon achter te laten. De klant staat centraal en wij handelen altijd naar deze visie.

“De klant staat altijd centraal en dit willen wij ook uitstralen in onze werkwijze. Met een 9 zijn wij niet tevreden, willen altijd voor de 10 gaan”

Eigenaar Sjors Verkerk

"De juiste prijs te bepalen, zonder tekening of bezichtiging, is onmogelijk"

Wij zien steeds vaker in onze branche dat partijen een prijsindicatie geven zonder bezichtiging of bouwtekening. In onze ogen is het onmogelijk om een betrouwbare en eerlijke prijs te geven zonder de juiste informatie. Vanwege die reden kunt u bij ons altijd een vrijblijvende afspraak inplannen. Bij deze afspraak komen wij bij u langs om het project grondig te bespreken om zo een betrouwbare en vrijblijvende offerte op te stellen voor u.

Bekijk onze diensten

Benieuwd wat wij allemaal doen? Bekijk onze diensten pagina.

Benieuwd naar onze projecten?

Veel projecten afgerond bij diverse opdrachtgevers. Bekijk hier de projecten.

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons! Wij zullen met u de mogelijkheden bespreken omtrent onze dienstverlening. Eerlijkheid en professionaliteit, dat is wat u van ons kan verwachten.